Natuurlijk wil je voorbereid op pad, en zo’n week uit je comfortzone kan best spannend zijn. Dus lees hier vooral de veel gestelde vragen. Heb je daarna nog dringende vragen: stuur even een mailtje naar ib@gumbo.nu, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Wat als ik er niet (helemaal) bij kan zijn?

Voor de week zelf is het fijn als je er helemaal bij kunt zijn, niet alleen voor ons, maar ook voor jezelf. (Je wilt niks hoeven missen, het is het waard!). Maar als er echt dingen zijn, geef het dan door bij je inschrijving, dan gaan we kijken hoe we dat kunnen opvangen.

De introductie is niet verplicht als je lid wilt worden bij Gumbo, maar wel zwaar aan te raden. Als je er nou écht niet bij kunt zijn, schroom dan niet om gewoon door het schooljaar heen eens langs te komen. Er is bijna altijd wel iemand in onze huiskamer op Windesheim (T2.55) te vinden.

Is de introductie een ontgroening?

Nee! De intro is geen ontgroening. We doen niet aan kopschoppen. We houden van een biertje, maar we gaan jou niet tot drankgebruik dwingen. Dus al die gekke nieuwsberichten die je hebt gelezen, zijn niet op Gumbo van toepassing.

Als de intro niet verplicht is, waarom zou ik het dan doen?

We horen veel van onze leden: wat vind ik het jammer dat ik niet mee ben geweest op intro. Je leert direct een hoop nieuwe mensen kennen, en je bent meteen een stuk hechter met je jaarlaag. De kans om intro te lopen heb je maar één keer in je hele verenigingstijd, en geloof me, dat wil je mee maken!

Ik ben ouderejaars student, kan ik mee op intro?

Ja tuurlijk! Ook dan heeft de introductieperiode nog steeds heel veel meerwaarde!

Wat zijn de verplichtingen van lid worden?

Die zijn er niet (oké behalve je contributie betalen). Wij vinden het tof als je alles uit je contributie wilt halen, maar je bent niet verplicht om naar de soos-avond te komen, om commissiewerk te doen, of wat dan ook.