De introductieweek van Gumbo Millennium begint op woensdagochtend. Dan is er de mogelijkheid om je bagage veilig bij ons te stallen. Deze zullen wij dan vanuit de verzamellocatie naar de introlocatie brengen. Gedurende de rest van de dag zul je kennismaken met de rest van de groep en de rest van de organisatie. Dit gaat gepaard met veel leuke activiteiten.

Donderdag staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling en in het teken van samenwerking. Dit zijn twee pilaren waar je opleiding op zal rusten. Door middel van verschillende activiteiten om het samenwerken te oefenen, stomen wij je klaar voor het begin van je studie. We sluiten de dag af met eten in de binnenstad.

Het verenigingsleven zal het thema zijn van vrijdag. Dit is de dag waarop je kennis maakt met veel van onze oud-leden, ere-leden en de vier mooie disputen die onze vereniging rijk is. De dag (en daarmee ook de week) wordt op een bijzondere manier afgesloten(die wil je niet missen).

Zaterdag is het tijd om de spullen op te ruimen, de bagage in te pakken en weer huiswaarts te gaan. Het is dan de bedoeling dat we kunnen terug kijken op een gezellige en leerzame week, waarin we elkaar hebben leren kennen.