De introductieweek van Gumbo Millennium begint op dinsdagochtend. Dan is er de mogelijkheid om je bagage veilig bij ons te stallen. Deze zullen wij dan vanuit school naar de slaaplocatie brengen. Gedurende de rest van de dag zul je kennismaken met de rest van de groep en de rest van de organisatie. Dit gaat gepaard met veel leuke activiteiten en ’s avonds is er een grote groepsactiviteit. Wat deze inhoud blijft nog even geheim!

Woensdag zal de stad Zwolle in de spotlight staan. Hierbij gaan we een aantal activiteiten doen in de stad. We gaan in de stad eten en we zijn er tot in de late uurtje nog te vinden.

Donderdag staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling en in het teken van samenwerking. Dit zijn twee pilaren waar je opleiding op zal rusten. Door middel van verschillende activiteiten om het samenwerken te oefenen, stomen wij je klaar voor het begin van je studie. De dag wordt afgesloten met een gezellige kroegentocht langs de leukste kroegen en cafés die Zwolle te bieden heeft.

Het verenigingsleven zal het thema zijn van vrijdag. Dit is de dag waarop je kennis maakt met veel van onze oud-leden, ere-leden en de vijf mooie disputen die onze vereniging rijk is. De dag (en daarmee ook de week) wordt afgesloten door een BBQ en een knallend eindfeest.

Zaterdag is het tijd om de slaapplaatsen op te ruimen, de bagage in te pakken en weer huiswaarts te gaan. Het is dan de bedoeling dat we kunnen terug kijken op een gezellige en leerzame week, waarin we elkaar hebben leren kennen.